18 mei 2017 – NKV-bijeenkomst over ‘solar’

Graag nodigt het bestuur van de Nederlandse Keramische Vereniging u uit voor onze eerstvolgende NKV-bijeenkomst op donderdag 18 mei in en rond Eindhoven. Deze bijeenkomst staat in het teken van ‘solar’, en gaat over manieren om zonne-energie om te zetten in elektriciteit (‘photo-voltaics’) of in warmte (‘concentrated solar power’). Onderdeel van het programma is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, alleen toegankelijk voor NKV-leden.

Programma
13.30 uur: Ontvangst bij Solliance (onderzoek en ontwikkeling op het gebied van dunne-film zonnecellen), gevolgd door een presentatie van Solliance waarbij we worden uitgedaagd om mee te denken over (verdere) keramische onderdelen voor hun zonnecellen.
14.00 uur: Rondgang door de faciliteiten van Solliance
15.00 uur: Transfer per auto naar Restaurant De Leemer Hoef, Gestelsestraat 102 in Waalre voor het vervolgprogramma
15.30 uur: Lezing door Sietse de Haan over Concentrated Solar Power (CSP)
16.00 uur: Lezing door Jos van der Waard over Thermal insulation in CSP applications
16.30 uur: Algemene Ledenvergadering (alleen toegankelijk voor NKV-leden)
ca. 17.30 uur: Warm & koud buffet
ca. 19.30 uur: Afsluiting

Aanmelden
U kunt zich aanmelden – liefst per ommegaande, maar uiterlijk op 15 mei – door een e-mail te sturen aan eddy.brinkman@betase.nl waarin u aangeeft met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.

Deelnamekosten
Bent u NKV-lid en neemt u alleen deel aan de Algemene Ledenvergadering tussen 16.30 uur en 17.30 uur, dan betaalt u geen deelnamekosten. Neemt u deel aan het gehele programma, dan betalen NKV-leden en hun partners of introducees 30 euro per persoon, met maximaal 1 begeleidende partner/introduce(e) per NKV-lid.
Alle overige deelnemers betalen 45 euro per persoon. Uiteraard kunt u als niet-lid besluiten om NKV-lid te worden à 30 euro per jaar, en dan betaalt u voor deze bijeenkomst ook 30 euro per persoon.
Gelijk met uw aanmelding maakt u het verschuldigde bedrag over op ons bankrekeningnummer, onder vermelding van uw naam en “NKV solar mei 2017”. Verschijnt u niet, en heeft u zich niet minimaal 4 dagen van tevoren afgemeld, dan zullen we de gemaakte kosten (onder meer voor het buffet) toch aan u doorberekenen.

Bereikbaarheid
Solliance bevindt zich op adres High Tech Campus 21 in Eindhoven. Solliance adviseert bezoekers om te parkeren in parkeergarage P0.

Graag zien we u verschijnen op 18 mei in Eindhoven.

Met vriendeljke groeten,
het NKV-bestuur
Eddy Brinkman, Ries Jeurissen, Antoinette van Schaik, Pim van der Vliet, Jos van der Waard & Mark Welters