Meeting Materials 2014 – High-performance products with lightweight materials

De 2014-editie van Meeting Materials vindt plaats op 27 mei op de Automotive Campus in Helmond. Meer dan 50 deelnemers worden verwacht op dit informatieve en informele netwerk-event, om het onderwerp ‘hoogwaardige producten met lichtgewicht materialen’ van diverse kanten te belichten. Presentaties over academisch onderzoek worden afgewisseld met bevindingen van industriële experts en face-to-face interacties.

De eerste vier presentaties gaan over lichtgewicht materialen in het algemeen, met enige nadruk op keramiek – ‘het andere lichtgewicht materiaal’. Na de koffiepauze zullen vier presentaties worden gegeven over toepassingen van lichtgewicht materialen op zee en in de automobielindustrie. Na het buffet wordt Meeting Materials 2014 afgesloten met een ‘dessert-presentatie’ over lichtgewicht materialen in de lucht- en ruimtevaart.

Eddy Brinkman – namens de Bond voor Materialenkennis – maakt deel uit van het organisatiecomité van dit event, en treedt op als dagdeelvoorzitter.

Voor meer informatie: www.meetingmaterials.nl

In het Jaarboek 2014 van de Bond voor Materialenkennis heeft Eddy Brinkman een terugblik op Meeting Materials 2014 geschreven, die u hier in digitale vorm kunt downloaden (in het Engels).