Student Speech Contest tijdens NKV-bijeenkomst op 12 mei

NKV-logo-150x80Graag nodigt het bestuur van de Nederlandse Keramische Vereniging (NKV) u uit voor onze eerstvolgende NKV-bijeenkomst op donderdag 12 mei. Op deze datum bent u van harte welkom in Restaurant Croy De Goffert in Nijmegen voor het onderstaande programma dat – in navolging van de succesvolle bijeenkomst van vorig jaar – in het teken staat van interactie tussen jonge keramische onderzoekers die over hun onderzoek vertellen, en ervaren mensen in het keramische veld.

Programma
(Het ochtendprogramma is gereserveerd voor de Algemene Ledenvergadering, alleen toegankelijk voor NKV-leden)
12.00 uur: Lunch
13.00 uur: Rondleiding bij de afdeling Biomaterialen van RadboudUMC
15.00 uur: Student Speech Contest (Engelstalig). Negen getalenteerde PhD/MSc studenten presenteren hun keramisch-gerelateerde onderzoek aan het aanwezige publiek, en strijden en passant om de NKV Student Speech Award 2016.
18.00 uur: Warm & koud buffet, met uitslag van de Student Speech Contest
ca. 19.30 uur: Afsluiting

Aanmelden
U kunt zich aanmelden – liefst per ommegaande, maar uiterlijk op 9 mei – door een e-mail te sturen aan eddy.brinkman@betase.nl waarin u aangeeft met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.

Deelnamekosten
Bent u student en neemt u deel aan de Student Speech Contest, dan betaalt u geen deelnamekosten. Neemt u deel aan het gehele programma, dan betalen NKV-leden en hun partners of introducees 25 euro per persoon, met maximaal 1 begeleidende partner/introduce(e) per NKV-lid. Alle overige deelnemers betalen 35 euro per persoon. Gelijk met uw aanmelding maakt u het verschuldigde bedrag over op de bankrekening van de Nederlandse Keramische Vereniging, onder vermelding van uw naam en “NKV mei 2016”. Verschijnt u niet, en heeft u zich niet minimaal 5 dagen van tevoren afgemeld, dan zullen we de gemaakte kosten (onder meer voor het buffet) toch aan u doorberekenen.

Bereikbaarheid
Restaurant Croy De Goffert bevindt zich midden in Nijmegen, aan de rand van het Goffertpark, aan de Goffertweg 17 en is bereikbaar onder het algemene telefoonnummer 024 355 0152.
Er is voldoende parkeergelegenheid voor de auto bij het restaurant. Reizigers met het openbaar vervoer kunnen stadsbus 4 nemen vanaf Nijmegen Centraal Station (richting Aldenhof), en uitstappen bij Dobbelmannweg/Groenestraat, waarna het nog ca. 10 minuten lopen is naar het restaurant.

Graag zien we u verschijnen op 12 mei in Nijmegen.

Met vriendeljke groeten,
het NKV-bestuur
Eddy Brinkman, Ries Jeurissen, Jos van der Waard & Mark Welters