Artikel over duurzaam materiaalgebruik in de Wandelkrant van de Barchemse 4Daagse

Meer lezen over duurzaam materiaalgebruik? In de Wandelkrant van de Barchemse 4Daagse staat een wetenswaardig artikel hierover. Naast materiaalbesparing, modulair samenstellen van producten en recyclen gaat het artikel ook dieper in op biologisch afbreekbare verpakkingen en ‘glas in de glasbak’.

Dit toegankelijke artikel, dat goed past binnen het thema ‘duurzaamheid’ van de Wandelkrant, is (ook) onderdeel van het boek ‘Kennismaken met materialen‘ dat vorig jaar is verschenen. Schrijver Eddy Brinkman is tevens bestuurslid van de Barchemse 4Daagse, met ICT en sponsoring in zijn portefeuille, en daarnaast ook redactielid van de Wandelkrant. Zijn bedrijf Betase BV sponsort de Barchemse 4Daagse via een advertentie in de Wandelkrant. Het artikel ‘Duurzaam materiaalgebruik’ kunt u hier downloaden als PDF.

De Wandelkrant is begin juni huis-aan-huis verschenen in het wandelgebied rondom het Achterhoekse Barchem. Daarnaast worden 1500 exemplaren onder de deelnemende wandelaars verspreid. De Barchemse 4Daagse is een vierdaags wandelevenement in de mooie omgeving rondom Barchem, dit jaar van donderdag 29 juni t/m zondag 2 juli. Inschrijven kan nog tot en met a.s. zondag 25 juni via http://www.barchemse4daagse.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.