Symposium over ‘New developments in ceramics’

Het doet ons veel plezier om u een programma voor te schotelen dat aan het ‘voorfront’ ligt van nieuwe ontwikkelingen op keramisch gebied. Op 23 mei presenteren de Nederlandse Keramische Vereniging (NKV) en de Universiteit Twente een symposium met zowel academische als industriële lezingen, gevolgd door een rondleiding over het Twentse nanolab.

Programma
10.45 uur: Inloop voor NKV-leden
11.00 uur: Algemene Ledenvergadering (alleen toegankelijk voor NKV-leden)
12.00 uur: Lunch
13.00 uur: Symposium over ‘New developments in ceramics’
Een programma met voor elk wat wils. Industriële lezingen van Admatec (Pablo Gonzalez over 3D-printen/additive manufacturing), Eurekite (Gerard Cadafalch Gazquez over commercialisering van flexibele keramiek) en CoorsTek (Sjoerd van den Berg over maken van technische keramiek) worden afgewisseld met lezingen van promovendi van de Universiteit Twente (Yang Wang over printen van supercondensatoren), TU Delft (Alexandra Carabat over zelfherstellende thermal barrier coatings) en RadboudUMC (Daniela Petre over vertaaiing van calciumfosfaat-biokeramiek). Het volledige programma vindt u hier.
16.00 uur: Rondleiding over Nanolab
17.00 uur: Warm & koud buffet
19.00 uur: Afsluiting

Aanmelden
U kunt zich aanmelden – liefst per ommegaande, maar uiterlijk op 18 mei – door een e-mail te sturen aan eddy.brinkman@betase.nl waarin u aangeeft of u alleen bij de ALV plus lunch aanwezig zult zijn, of bij het gehele programma, en met hoeveel personen.

Deelnamekosten
Bezoekt u als NKV-lid alleen de ALV en neemt u deel aan de aansluitende lunch, dan betaalt u geen deelnamekosten. Neemt u deel aan het gehele programma, dan betalen NKV-leden en hun partners of introducees 30 euro per persoon, met maximaal 1 begeleidende partner/introduce(e) per NKV-lid. Alle overige deelnemers betalen 45 euro per persoon. Gelijk met uw aanmelding maakt u het verschuldigde bedrag over onder vermelding van uw naam en “NKV mei 2018”. Verschijnt u niet, en heeft u zich niet minimaal 5 dagen van tevoren afgemeld, dan zullen we de gemaakte kosten (onder meer voor het buffet) toch aan u doorberekenen.

Bereikbaarheid
Congrescentrum Drienerburght bevindt zich aan de Drienerlolaan 5 in Enschede, op de campus van de Universiteit Twente.
Er is voldoende parkeergelegenheid voor de auto op de campus van de Universiteit. Reizigers met het openbaar vervoer kunnen uitstappen bij NS-station Enschede Kennispark, waarna het nog ca. 10 minuten lopen is naar het congrescentrum.

Graag zien we u verschijnen op 23 mei in Enschede.

Met vriendeljke groeten,
het NKV-bestuur
Eddy Brinkman, Ries Jeurissen, Antoinette van Schaik, Pim van der Vliet, Jos van der Waard & Mark Welters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.