NKV-bijeenkomst op 30 april in Nijmegen

De Nederlandse Keramische Vereniging (NKV) organiseert op 30 april (voorheen Koninginnedag) een bijeenkomst. Het wordt een vol programma met voor elk wat wils.

Programma
9.30-11.30 uur: Het programma begint in Restaurant Croy-De Goffert. Met de jaarlijkse algemene ledenvergadering wordt deze dag afgetrapt. Deze vergadering is alleen toegankelijk voor NKV-leden.

11.40-13.00 uur: Voor de lunch volgen twee lezingen over ‘Keramiek en kleur’. Laurens Peters deelt enkele fundamentele gedachten over kleur met ons, en Leen Baaij geeft een presentatie over de kleur rood.

13.00-13.45 uur: Lunch

14.00 uur: Na de lunch volgt een bezoek aan het Magnetenlab, Toernooiveld 7 in Nijmegen. We vertrekken om 13.45 uur. Let op: het Magnetenlab is alleen toegankelijk via glazen trappen, dus niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, of zich per rolstoel verplaatsen!

15.00 uur: Het vervolgprogramma vindt wederom plaats in Restaurant Croy-De Goffert. In het onderdeel ‘Research in advanced ceramics’ geven 7 MSc/PhD studenten lezingen van elk 20 minuten (inclusief vragen) over actueel keramisch onderzoek, en zit de ‘student speech contest’ voor de uitverkiezing van de Nederlandse vertegenwoordiging op de komende ECerS-conferentie in het Spaanse Toledo hier doorheen vervlochten.

18.00 uur: Uiteraard maakt een afsluitend buffet ook deel uit van deze bijeenkomst. De uitslag van de ‘Student Speech Contest’ wordt hier bekend gemaakt.

Ca. 19.00 uur: Afsluiting van het programma.

Wijze van aanmelden en deelnamekosten
Klik hier om een PDF-document te downloaden, met daarin (wederom) het programma, de wijze van aanmelden en de kosten voor deelname. NKV-leden betalen voor het hele programma 30 euro, en niet-leden 35 euro.